Úvod » POTRAVINY » Miso & Umepasta » Umeboshi orig. Japan BIO 200g


        

Umeboshi orig. Japan BIO 200g

skladem

 

naše cena bez DPH : 277 Kč
naše cena s DPH (15 %):
319 Kč

do košíku:
  ks  

Nejvyšší organická sorta japonského fermentovaného všeléku, který během krátké doby dokáže zalkalizovat krev a nastolit v organizmu řád. Nejčastěji používaná pochutina pro uzdravující pokrmy a nápoje. Má blahodárné účinky na organismus, zejména při jeho překyselení, nevolnosti, stresu či bolestech hlavy.

Vyrábí se tradičním způsobem tak, že se nedozrálý speciální druh švestiček otrhá, omyje a pak suší na rýžových rohožích. Potom se naloží do sudů, posypou se hrubou mořskou solí a přidají se k nim Shiso listy, které působí mimo jiné i jako konzervant. Švestky se takto nechají fermentovat 6 měsíců až 7 let. Čím déle jsou naložené, tím silnější mají léčebné účinky. Používají se při trávicích obtížích, otravách, průjmu i zácpě, během cestovaní jako uklidňující prostředek při nevolnosti. Pomohou při anémii, únavě, povzbudí játra a mají antiseptický účinek. Neutralizují nebezpečné jinové faktory v krvi. Obsahuje velké množství minerálních látek, má alkalizující efekt - udržuje pH 7,35. Zlepšuje krev.


MjRhY