Úvod » POTRAVINY » Miso & Umepasta » Pasta umeboshi BIO, 200g
Pasta umeboshi BIO 200g
Dužina ze švestiček umeboshi, která se vyrábí odstraněním pecky a rozmačkáním na pastu. Můžeme ji velice dobře použít v různých pokrmech nebo samotnou.
Účinky a důvody používání
- svou schopností neutralizovat vnitřní prostředí - při nevolnostech, při problémech s krví (v krátkém čase se zlepší krevní obraz obsahuje snadno vstřebatelné železo)
- při problémech s játry, doléčování mononukleóz, leukémii
- velmi vhodný jako zdroj minerálů, stopových prvků a enzymů pro maminku i pro plod
Použítí: umepasta se v kuchyni používá jako univerzální dochucovadlo při vaření, do dressinků, rýžových, pokrmů, luštěninových paštik a zeleninových jídel.
Složení: Umeboshi, mořská sůl, shizo (Perilla sp.), koji.