Úvod » POTRAVINY » Miso & Umepasta » Pasta umeboshi BIO, 200g


        

Pasta umeboshi BIO, 200g

(umepasta bio)

novinka

skladem

 

naše cena bez DPH : 260 Kč
naše cena s DPH (15 %):
299 Kč

do košíku:
  ks  

Pasta umeboshi BIO 200g

Dužina ze švestiček umeboshi, která se vyrábí odstraněním pecky a rozmačkáním na pastu. Můžeme ji velice dobře použít v různých pokrmech nebo samotnou.

Účinky a důvody používání

- svou schopností neutralizovat vnitřní prostředí - při nevolnostech, při problémech s krví (v krátkém čase se zlepší krevní obraz obsahuje snadno vstřebatelné železo)

- při problémech s játry, doléčování mononukleóz, leukémii

- velmi vhodný jako zdroj minerálů, stopových prvků a enzymů pro maminku i pro plod

Použítí: umepasta se v kuchyni používá jako univerzální dochucovadlo při vaření, do dressinků, rýžových, pokrmů, luštěninových paštik a zeleninových jídel.

Složení: Umeboshi, mořská sůl, shizo (Perilla sp.), koji.


ODQwMzM5