Čaj Mu
Japonský 16-ti bylinný čaj připravovaný především z kořenů bylin. Díky tomu má alkalizující a zároveň uvolňující účinek. Působí blahodárně na organismus. Čaj je dobrý na zahnání únavy, k jangizaci, snížení hmotnosti. Je vhodný pro správnou činnost ženských reprodukčních orgánů. V horkém létě možno podávat i studený. Recepturu vymyslel a vyzkoušet pan Oshawa.
Příprava: do 0,5 l vařící vody vsypeme čaj.lžičku a povaříme 10 min.
Složení: koř. jap. pivoňky, koř. jap. petržele, mořská kopřiva, čínská skořice, lékořice, jádra broskve, koř. ginsengu,, čínský náprstník, zázvor. kořen, kůra z mandarinek, koř. bodláku, koř. angeliky, kyperská tráva, hřebíček, kůra z kořene pivoňky.
Země původu: Japonsko